Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. Det betyder, at du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter, at du har modtaget varerne.

Fortrydelsesfristen løber fra det tidspunkt, hvor du får varen i hænde. Falder fortrydelsesfristens sidste dag i en weekend eller på en helligdag, udløber fristen den førstkommende hverdag.

Ved fortrydelse af købet beder vi dig sende en e-mail til info@dorschhome.dk eller kontakte os på telefon 53 56 65 53.

Du er ikke forpligtet til at oplyse om årsagen til, at fortrydelsesretten benyttes, men du skal gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Købet kan ikke fortrydes ved blot at undlade at modtage eller indløse forsendelse, medmindre vi samtidig modtager meddelelse om benyttelse af fortrydelsesretten.

Varen skal returneres senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om benyttelse af fortrydelsesretten. Såfremt du returnerer varen med posten, er det tilstrækkeligt, at varen er overgivet til postvæsnet senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om benyttelse af fortrydelsesretten.

Bemærk at returfragten skal dækkes af kunden selv ved fortrydelsesager. Det er op til kunden, hvilken postfirma der bliver benyttet ved returnering af varen. Det er dog vigtigt at pakken kan spores via et Track&Trace nummer.

Pakken skal sendes retur til:

Scandi Engros ApS

Bagsværdvej 201A

2880 Bagsværd


Bemærk! 
Vi modtager IKKE pakker sendt uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Vi gennemfører en sådan betaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Bemærk, at vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand når den sendes retur

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens salgsemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. Du hæfter for varens hændelige undergang og evt. skader opstået i forbindelse med returneringen.

Bemærk, at du ved køb af varer i webshoppen hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab, og hvordan den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Evt. værdiforringelse af varen vil blive fratrukket tilbagebetalingen. Varen pakkes forsvarligt ind, så den ikke kan komme til skade under transporten.


Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.